هیجان دانلود در پاتوق دی ال

دانلود آهنگ | فیلم و سریال | بازی و نرم افزار

هیجان دانلود در پاتوق دی ال

دانلود آهنگ | فیلم و سریال | بازی و نرم افزار

کیک های ماه رمضان


کیک زرین

 

مواد لازم

........آرد 1/3 و 2  پیمانه
........شکر1/3 و 1  پیمانه
........تخم مرغ2 عدد
........شیر1 پیمانه و 2 قاشق غذاخوری
........بکینگ پودر2 قاشق مربا خوری
........روغن مایع1/2 پیمانه
........وانیلمقدار کمی


طرز تهیه

  1. اول تمام مواد خشک را قاطی میکنیم.الک کرده کنار میگذاریم بعد روغن مایع  شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و با مایه اولی مخلوط میکنیم و در فر با درجه حرارت 170 درجه به مدت 30 الی 40 دقیقه میپزیم.
  2. نکته قابل ذکر اینکه کیک زرین در مدت زمان کمی قابل تهیه است و به همزن برقی نیازی نیست

 

======================================================================

 

 

 

کیک فنجانی فوری

 

مواد لازم

........کره خردشده125 گرم
........شکر165 گرم یا 3/4 پیمانه
........وانیل1/4 قاشق چایخوری
........تخم مرغ2 عدد
........آرد225 گرم یا 1/2 و 1 پیمانه
........بیکینک پودر2 قاشق چایخوری
........شیر125 میلی لیتر یا 1/2 پیمانه


طرز تهیه

  1. داخل قالب مافین را با کاغذ مخصوص می پوشانیم همه مواد را داخل کاسهای ریخته با دور کند می زنیم تا با هم ترکیب شوند. سپس دور همزن را به درجه متوسط تغییرداده تا زمانیکه مایع کاملا صاف و یکدست شده تغییر رنگ دهد می زنیم. سپس 2/3 داخل هر یک از قالب ها را با مایع پرکرده و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت بمدت 30 دقیقه می پزیم. درصورت تمایل باخامه وپودرقندوتوت فرنگی تزیین می کنیم.

 

======================================================================

 

کیک پنیر نما مرمری

 

مواد لازم
 

........بیسکویت پودر شده 300 گرم
........شکلات آبکرده 80 گرم
........پودر شکر 100 گرم
........کره100 گرم
........پنیر خامه ای750 گرم
........شیر عسل 440 گرم
........تخم مرغ3 عدد
........وانیل1/2 قاشق غذاخوری
........شکلات آبکرده تلخ60 گرم

 

طرز تهیه

  1. بیسکویت و شکلات پودر شده را مخلوط در قالب گرد یا مستطیل پرس کنید. پنیر خامه ای را بزنید سپس شیر عسل را اضافه کنید بعد تخم مرغ ها را به همراه وانیل بیفزایید. نصف مایه را روی پایه بریزید. نصف دیگر را با شکلات مخلوط کنید و روی مایه ریخته و با چاقو نما مرمری کنید. در فر 300 f بمدت 45 - 50 دقیقه و بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید و درون یخچال خنک کنید چند ساعت تا خودش را بگیرد.

 

======================================================================

کیک های پروانه ای

 

مواد لازم (مواد کیک ها)

........آب2 قاشق چایخوری
........کره2 قاشق غذاخوری
........تخم مرغ2 عدد
........پودر قند2 قاشق غذاخوری
........شکلات تیره آب شده برای تزیینمقداری
........وانیل و نمکنصف قاشق چایخوری
........آرد1/2 و 1 فنجان
........شکر1/2 فنجان
........شیر1/2 فنجان
........بکینگ پودر2 قاشق چایخوری
........مارمالاد با هر طعمی4 قاشق غذاخوری
........کرم مخصوصبه میزان لازم
........پاستیل  ماری سایز کوچک با رنگهای مختلفتعدادی


کرم مخصوص :

........شیر عسلی200 گرم
........آب1/2 فنجان
........آرد2 قاشق غذاخوری سرپر
........خامه سفت170 گرم ( 3/4 فنجان )
........شکلات تیره آب شده برای تزیینمقداری
........وانیلنوک قاشق چایخوری


طرز تهیه


کیک ها:

  1. فر را تا 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. کاغذهای مخصوص کیک یزدی را در قالبهای مخصوص آنها قرار دهید. آب و کره را در شیر داغ کمی ریخته و آنرا بمدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانیکه کره آب شود ، بر روی حرارت ملایم قرار دهید . تخم مرغ ها را در کاسه ای ریخته و آنها را با همزن دستی ، خوب بزنید . آرد را بر روی تخم مرغ ها الک کرده و شکر ، شیر ، بکینگ پودر ، وانیل و کره آب شده را به آنها افزوده و همه مواد را خوب بهم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند . مخلوط را با قاشق و بطور مساوی در کاغذ های مخصوص کیک یزدی بریزید و قالبها را بمدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانیکه کیک ها کاملا بپزند ، در فر قرار دهید. بگذارید کیک ها به مدت 5 دقیقه در قالبهایشان باقی بمانند و بعد آنها را از قالبهایشا ن خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود. وسط هر کیک را با چاقو و بصورت یک دایره به اندازه یک سکه بزرگ برش داده و آنرا خارج کنید تا در هر یک سوراخ کم عمقی بوجود آید و قسمتهای دایره ای شکل را نگه دارید. کمی مارمالاد در داخل سوراخ وسط هر یک ا ز کیکها ریخته و بر روی آن مقداری از کرم مخصوص بریزید. همه ی قطعات کیک دایره ای شکل و کنار گذاشته شده را از وسط نصف کنید. بر روی هر عدد کیک کامل ، دو عدد از کیک های نیم دایره ای متقارن را بصورتی زاویه دار قرار دهید تا مانند بالهای پروانه شوند و بعد ، پاستیل های ماری را طوری در وسط بالها قرار دهید که مانند بدن پروانه بنظر برسند و در صورت تمایل با شکلات آب شده که در قیف کاغذی ریخته اید ، برای پروانه ها چشم بگذارید. پودر قند را پیش از سرو کرد ن کیک ها بر روی آنها بپاشید .

 

کرم مخصوص :

  1. شیر عسلی ، آب و آرد را کاملا با هم مخلوط کرده و آنها را بر روی حرارت کم بهم بزنید تا کاملا غلیظ شوند ، سپس مخلوط را از روی حرارت برداشته و آنرا کنار بگذارید تا خنک شود و بعد ، خامه را به مخلوط افزوده و آنها را خوب بهم بزنید تا کرم مخصوص تهیه شود .

======================================================================

 

کیک ناپلئونی

 

مواد لازم

........کیک اسفنجی یک عدد
........خمیر ورقه ای500 گرم
........خامه فرم گرفتهبه میزان لازم



مواد لازم کرم زرد آلو:

........قیسی خرد شده 150 گرم
........شکر200 گرم
........زرده تخم مرغ 2 عدد
........کره60 گرم

 


طرز تهیه

 

  1. خمیر ورقه ای را به ضخامت 2 میلی متر باز کرده سطح روی آن را چنگال بزنید و در فر داغ ( 200 درجه ) سانتی گراد به مدت 250 دقیقه بپزید بعد از خنک شدن سطح روی خمیر را با کرم زرد آلو بپوشانید روی آن را خامه فرم گرفته بمالید و کیک اسفنجی را روی آن قرار دهید سپس روی کیک اسفنجی را خامه مالیده تکه دیگر خمیر پخته را نیز با کرم زردآلو و خامه پوشش داده روی کیک اسفنجی قرار دهید سطح روی کیک را با خامه فرم گرفته پوشانده روی آن را با کرم گاناژ سفید و یا خرده های خمیر ورقه ای بپوشانید در یخچال قرار داده بعد از خنک شدن به ابعاد دلخواه برش دهید.

 

طرز تهیه کرم زردآلو

  1. قیسی را داخل ظرفی ریخته روی آن آب بریزید تا حدی که روی میوه را بپوشاند ظرف را روی حرارت قرار دهید تا میوه پخته و نرم شود از روی حرارت برداشته داخل دستگاه غذا ساز بریزید. بقیه مواد را نیز اضافه کرده تا تمام مواد مخلوط شده صاف و یکدست شود مجددا" مواد را روی حرارت برگردانید هم بزنید تا غلیظ شود کنار گذاشته تا کرم خنک و آماده مصرف شود.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد