هیجان دانلود در پاتوق دی ال

دانلود آهنگ | فیلم و سریال | بازی و نرم افزار

هیجان دانلود در پاتوق دی ال

دانلود آهنگ | فیلم و سریال | بازی و نرم افزار

تکنولوژی نانو در تلویزیون های جدید LG

کلمه نانو معمولا به معنی “بسیار کوچک” است. الجی نیز در تلویزیون های جدید خود از یک قشای بسیار باریک به ضخامت ۱۰ به توان منفی ۹ متر استفاده کرده و به دلیل ضخامت بسیار کم این قشای تلقی، نام تکنولوژی جدید خود را نانو گذاشته است.

 برای معرفی تکنولوژی نانوی به کار رفته در تلویزیون های جدید ال جی، ابتدا باید نکات زیر را اعلام کنیم.

پیش از هر چیز باید بدانید که LED TV  یا LCD LED-Backlit TV در واقع همان LCD TV هستند با این تفاوت که در LED TV ها، لامپ های LED وظیفه تولید نور پس زمینه پنل را برعهده دارند ولی در LCD ها نور فلورسنت روشنایی پنل را تامین می کند اطلاعات بیشتر در داریکتوری IT

بطور کلی LED TV ها به دو دسته تقسیم می شوند.  

FULL-LED یا تمام ال ای دی از ال ای دی حاشیه ای ضخیم تر هستند. این نوع تلویزیون ها شبیه تلویزیون های LCD اصلی عمل می کنند، با این تفاوت که بجای CCFL نور پس زمینه توسط LED تولید می شود. در Full-array یا Full LED تمام LED ها در سرتاسر پشت پنل LCD چیده شده اند.

EDGE-LED یا ال ای دی حاشیه ای معمولا باریکتر و سبک تر از فول ال ای دی ها هستند، به همین دلیل برای نصب روی دیوار مناسب تر می باشند. برخلاف Full-LED ها در Edge-LED تمام LED ها در در لبه های پنل قرار دارند و در سرتاسر پشت پنل گسترده نشده اند اما LED ها قادرند نور را به مرکز و سطوح دیگر صفحه بتابند این عمل را Light Guide می نامند.

Local Dimming یا تاریکی موضعی

Local Dimming به معنای قابلیت کنترل کم یا زیاد کردن روشنایی قسمت های مختلف پنل با استفاده از کنترل LED هاست. تعداد نقاط کنترل نور در تلویزیون هایی که مجهز به تکنولوژی Local Dimming هستند، متفاوت است.

هر چه تعداد این نقاط قابل کنترل نور بیشتر باشد، کیفیت تلویزیون ها بهتر است. تلویزیون های Full LED که مجهز به تکنولوژی Local Dimming نیز باشند کیفیت تصویر و رنگ بندی بسیار خوبی دارند.

مهمترین مشکل Local Dimming یا همان تاریکی موضعی، Clouding یا درز نور ال ای است. این مشکل باعث می شود نور نقاط روشن برروی نقاط تاریک تاثیر بگذارد.

یعنی نور تابیده شده از نقاط روشن به نقاط تاریک درز کرده و میزان تاریکی نقاط تاریک را کم می کند. به این ترتیب اگر روشی برای جلوگیری از درز این نور به نقاط تاریک پیدا شود، تلویزیون های با کیفیت تری را مشاهده خواهیم کرد.

نقش تکنولوژی نانو در کیفیت تصویر

الجی با استفاده از یک تکنولوژی جدید که نانو نام دارد، جلوی درز نور تابیده شده به نقاط تاریک را می گیرد. به دلیل باریکی قشای به کار رفته در این تکنولوژی، آن را تکنولوژی”نانو” نامگذاری کرده اند.

تفاوت کیفیت تصویر در تلویزیون های LED و Nano LED

همانطور که اشاره کردیم تلویزیون های Full LED معمولا ضخامت بیشتری نسبت به تلویزیون های Edge LED دارند. تکنولوژی نانو علاوه بر تاثیر بر روی ظاهر تلویزیون بر کیفیت تصویر تاثیر گذاشته و از ایجاد پدیده Clouding یا “درز نور در تصاویر” تیره جلوگیری می کند.

مقایسه فنی و بررسی تعداد نقاط کنترل کننده Local Dimming در LED های مختلف الجی

الجی در سال ۲۰۱۰ تلویزیون های جدیدی با تکنولوژی IOP تولید کرد. هدف از استفاده از این تکنولوژی، تولید تلویزیون های Full LED باریک تر بود. البته الجی نتوانست با استفاده از تکنولوژی IOP این هدف را محقق سازد و در سال ۲۰۱۱ به تولید تلویزیون هایی با تکنولوژی نانو روی آورد.

به دلیل استفاده از تکنولوژی نانو و از بین رفتن مشکل Clouding در تلویزیون های جدید ال جی، تعداد نقاط کنترل تاریکی موضعی در تلویزیون های ال ای دی بیشتر شده است.

جدول زیر تعداد نقاط کنترل موضعی نور را در تلویزیون های نانو و تلویزیون های قدیمی که IOP نام داشتند، اعلام کرده است. تعداد این نقاط با سایز تلویزیون رابطه مستقیم دارد و هر چه تعداد نقاط بیشتر باشد کیفیت تصویر بهتر خواهد بود.

مقایسه تعداد LED ها در تلویزیون های مجهز به فناوری نانوی الجی و تلویزیون های IOP در سایز های مختلف

مقایسه عمق نور پس زمینه در تلویزیون های مجهز به فناوری نانوی الجی و تلویزیون های IOP در سایز های مختلف

مقایسه تعداد نقاط قابل کنترل در LED های نانو و ال ای دی های IOP الجی

دو مدل از جدید ترین تلویزیون های LED الجی با شماره مدل LW9500 و LW9800 مجهز به فناوری Nano می باشند.

به نظر شما کیفیت و ظاهر تلویزیون های جدید الجی مجهز به فناوری نانو، تا چه میزان نسبت به تلویزیون های LED پیشین پیشرفت کرده است؟

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد