هر چه تراکم پیکسل در یک نمایشگر بیشتر باشد، رزولوشن بالاتر و کیفیت بهتری در اختیار خواهیم داشت. موضوعی که این روزها رقابت شرکت های سازنده تلفن همراه و تبلت را برای ساخت نمایشگرهایی با رزولوشن بالاتر بر انگیخته است.
در این میان شرکتی به نام Fourth Dimension نمایشگری کوچک ساخته که تقریبا یک اینچ است و دارای رزولوشنی معادل 2048 در 1526 پیکسل است.
البته عقیده ای وجود دارد که می گوید، در صورتی که تراکم پیکسلی از مقداری بیشتر بشود دیگر برای چشم انسان قابل تشخیص نیست. بنابراین ساخت نمایشگری با چنین رزولوشنی چه فایده ای دارد؟
پاسخ در اینجا است که وقتی بخواهید نمایشگری بسازید که قرار است فاصله کمی با چشم داشته باشد، به این رزولوشن نیاز دارید تا بتوانید کیفیتی عالی در مقابل چشم ایجاد کنید. این نمایشگر قرار است در گجت هایی مانند عینک هایی استفاده بشود که در فاصله چند میلیمتری از چشم انسان قرار می گیرند و می تواند تجربه کار با این گجت ها را متحول کند.
سازندگان می گویند که سال آینده میلادی یک دستگاه مخصوص بازی با این نمایشگر جدید وارد بازار خواهند کرد و قیمت آن را بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار پیش بینی می کنند. اما با توسعه استفاده، می توانید منتظر ارزان شدن قیمت این نمایشگرها باشید.
فاصله چندانی با گجت های پوشیدنی دوست داشتنی مان نداریم.
جهت مشاهده توضیحات تکمیلی به ادامه مطلب مراجعه فرمایید ...
ادامه مطلب ...موبایل هوشمند جدید شرکت اپل که iPone 4S نام دارد با چند مشخصه از مدل های قدیمی خودش سرتر شده است. نرم افزار هیجان انگیز و باورنکردنی Siri، دوربین ۸ مگاپیکسلی، پردازنده دو هسته ای A5، پردازنده گرافیکی پیشرفته، سیستم عامل جدید iOS5 و موارد دیگر. این موبایل از iCloud برای ذخیره بینهایت موسیقی، ویدئو و فایل استفاده می کند.
یکی از نکاتی که امروز در برسام بررسی می کنیم بهینه کردن مصرف باتری این موبایل هست. با توجه به قدرت و کیفیت بالای امکانات جدید این موبایل، در حالت عادی نگرانی هایی از مصرف باتری در آن دیده شده که باهم برای آنها راه حلی پیدا خواهیم کرد.
ادامه مطلب ...مدل های Sensation و Sensation XE اولین مدل هایی خواهند بود که به جدیدترین نسخه سیستم عامل آندورئید یعنی Ice Cream Sandwich ارتقاء خواهند یافت
شرکت تولید کننده موبایل HTC لیست ۱۶ موبایل هوشمند خود را که نسخه ۴ آندروید ارتقاء می یابند را اعلام کرده است.
اولین موبایل های HTC مدل های Sensation و Sensation XE هستند که در چند روز آنده ارتقاء خواهند یافت. بقیه مدل ها نیز در هفته های آینده بروز خواهند شد. دو مدل بعدی Sensation 4G و Sensation XL هستند.
علاوه بر سری های Sensation در مراحل بعدی گوشی هایی مانند Incredible 2, Amaze 4G, Desire S, Desire HD, EVO 3D, EVO Design 4G, Incredible S, Raider, Rezound, Rhyme, Thunderbolt و Vivid خواهند بود که بروزرسانی می شوند.
شرکت گوگل بعد از ۴ ماه از عرضه نسخه ۴ سیستم عامل موبایل آندروئید که ساندویچ بستنی نیز نامیده می شود، امیدوار است که به تدریج تمامی موبایل های آندورئیدی به این نسخه ارتقاء یابند.
شرکت سامسونگ نیز اولین ارتقاء خود را مویایل Galaxy SII قرار داده است و اولین موبایلی که با سیستم عامل جدید تولید و عرضه شده را Galaxy Nexus اعلام کرده است.
علاوه بر موارد ذکر شده در لیست شرکت HTC، موبایل های جدید این شرکت که با سیستم عامل جدید وارد بازار خواهند شد نیز اعلام شده است که از جمله آن می توان به One X، اشاره کرد که از پردازنده ۴ هسته ای و صفحه نمایش HD 4.7 اینچی بهره می برد.
18 March 2012 |
28 اسفند 1390 |
Username: TRIAL-44339312
Password: v85b77ufmm
Username: TRIAL-62233082
Password: sjr8376t6h
Username: TRIAL-62233099
Password: cb5f822crc
Username: TRIAL-62233211
Password: 552drpxd6x
Username: TRIAL-62233261
Password: r26a6h3h5d
Username: TRIAL-62233292
Password: vnmeaxbpna
Username: TRIAL-62234474
Password: f37umx4cxc
Username: TRIAL-62234558
Password: 4buhxrcvmd
Username: TRIAL-62234729
Password: 8vuu7nx4js
الکسا وبسایتی اینترنتی است که مجموعه سرویسهای آنلاینی از جمله رتبهبندی وبسایتهای اینترنتی در اختیار کاربران قرار میدهد. الکسا علاوه بر اختصاص دادن رتبۀ جهانی و کشوری به هر وبسایت، لیستی از وبسایتهای پرمراجعۀ هر کشور را نیز ارائه میکند. مبنای این رتبهبندی، برخی ابزارهای اینترنتی محدود است و از اینروی اطلاعات ارائه شده توسط الکسا ممکن است با خطاهایی همراه باشد. با این وجود، از آنجایی که آمارهای الکسا از جمله معدود امکانهای رتبهبندی عمومی در اینترنت است، برای مقایسه بین وبسایتها با پذیرش میزانی از خطا از آن استفاده میشود.
از سال ۱۳۸۶ تاکنون یکی از مطالب ثابت شمارۀ آخرِ سال مجلۀ دنیای کامپیوتر و ارتباطات، بررسی وبسایتهای برتر کاربران ایرانی در لیست الکسا بوده است. این بررسی که با مقایسۀ لیست برترینهای هر سال با سالهای قبل همراه است، امکان دنبال کردن تحولات وب فارسی و تغییرات رفتار آنلاین کاربران ایرانی در سالهای اخیر را فراهم میکند. در پایان سال ۱۳۹۰ لیست ۲۰ وبسایت برتر بخش ایران در الکسا هرچند با تغییراتی همراه بوده، اما همچنان برمبنای الگوی سال پیش است و از اینروی میتوان گفت تحولی جدی در وب فارسی اتفاق نیفتاده و در پنج سال اخیر روندی ثابت دنبال شده است.